Förändra ditt hem på enkelt sätt med Tapetstore

Med hjälp av Tapetstore och våra fototapeter så kan du enkelt förändra ditt hem. Vår vision är att göra Sveriges hem vackrare med hjälp av våra snygga fototapeter men även med våra vanliga tapeter. Vi eftersträvar att våra kunder ska vara glada och nöjda och gör det genom att erbjuda ett bra pris samtidigt som det är en hög kvalitet på våra tapeter.

Vad hittar du hos oss?

tapetstore.seVi på Tapetstore har fototapet för alla smaker. Vi har ett stort utbud av motiv till alla våra tapeter. Du kan dessutom skapa helt egna tapeter med dina privata bilder du har tagit själv. Dessutom erbjuder vi:

  • Snabb och fri frakt – oavsett hur mycket du beställer
  • Fototapeter tillverkade i Sverige – med hög kvalitet
  • Vi ger dig 100 % nöjdhetsgaranti
  • våra fototapeter är miljövänliga
  • Stort utbud av motiv till tapeter
  • Enkelt att beställa online

Med ett par enkla klick kan du enkelt hitta färdiga motiv till din foto tapet då vi har tillgång till en databas med över 30 miljoner bilder. Är det ingen av dem som faller dig i smaken eller om du vill ha en helt personlig tapet så är det enkelt att ladda upp och beskära egna bilder. Det gör att du garanterat får en tapet som ingen annan har.

Enkelt att beställa

Det är mycket enkelt att välja ut vilka tapeter du vill ha och sedan beställa dem direkt på vår hemsida. Med ett par klick så kan du snart ha dina nya tapeter hemma redo att sättas upp. Vi har en snabb och fri frakt på alla våra tapeter och dessutom får du garanti på dem. Vi erbjuder även flera olika betalningsmetoder, allt för att underlätta för dig som kund. Besök vår hemsida redan idag.